Lån med anmärkning och skuldsaldo

Lån med anmärkningar och skuldsaldo

Har du anmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden och behöver. Nu kan man även låna med anmärkningar – det går att få pengar trots skulder hos kronofogden!

Att låna pengar med anmärkningar eller skulder hos Kronofogden är sällan att rekommendera, men ibland kan det vara nödvändigt att ansöka nya lån trots skuldsättningen hos Kronofogden. Antar att du befinner dig mitt i en personlig skuldkris. Här hittar du lite information som du behöver känna till rörande kreditgivare som beviljar privatlån och smslån trots skulder hos Kronofogden. Det bästa tipset från oss ska vi börja med direkt – ta inga fler lån.

Det är lätt hänt att man drar på sig lån som sedan leder till anmärkningar samt skuldsaldo hos Kronofogden.

Ifall du befinner dig mitt i en skuldkris, låter det förmodligen heltokigt att ansöka om ytterligare lån. Men faktum är att rätt upplägg faktiskt kan hjälpa dig få fart på din ekonomi, vilket är vad som krävs i det långa loppet för att återfå kontrollen över din privatekonomi.

Många kreditgivare kräver att du är fullständigt skuldfri och inte har några anmärkningar hos Kronofogden, men det finns undantag.

Några långivare och banker som erbjuder lån trots skulder hos Kronofogden. Några av de bästa alternativen när du vill låna med obetalda skulder är följande: Bluestep och Marginalen bank. Dock behöver du ha någon form av säkerhet.

Lån trots skulder och anmärkningar

Ifall du ännu inte har hamnat i Kronofogdens register, men risker att göra detta på grund av dyra lån, kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa dessa krediter. Genom att skapa så kallade samlingslån, finns det möjligheter att samla dina kostsamma utestående krediter i lån med lägre ränta och kostnader.

Två bolag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Freedom Finance och Lendo, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång, samt Bank Norwegian som erbjuder samlingslån för smålån.

Låna med anmärkning är möjligt!

Till skillnad till vad många tror är det faktiskt inte Kronofogden som delar ut anmärkningar , utan snarare Upplysningscentralen (UC).  Kreditupplysningsföretaget sparar i regel uppgifter på en privatperson i upp till tre år efter den dag anmärkningen utfärdats. En anmärkning gör det ofta svårare att låna och köpa saker på avbetalning. Idag finns det finansiella möjligheter för i stort sett alla människor men personer med anmärkning, måste generellt räkna med dyrare låneavtal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.