Svårigheter med lösningar när du letar nytt lån

Tycker du det är svårt att hitta rätt lån. Kanske har du speciella krav som du måste ta hänsyn till när du väljer långivare. Ett vanligt problem som många pekar ut när de söker lån är att det är svårt att skaffa sig överblick. Jämförelserna är ofta haltande eller vinklade i favör till en eller fler utvalda långivare vilket gör dem oanvändbara.

Ytterligare ett dilemma är att det många gånger är svårt att få reda på exakt lånekostnad utan att ansöka om lånet först. Som du säkert redan känner till gör företaget alltid en kreditprövning i samband med ansökan vilken registreras i ditt namn hos UC. Om du samlar på dig väldigt många upplysningar kommer kreditgivaren undra vad det beror på och få för sig att du inte är en lämpad kund. Det är därför viktigt att minimera antalet låneansökningar.  Detta leder i sin tur till att det blir svårt för dig att jämföra lånen på riktigt då inte alla banker kan ge dig ett korrekt låneanbud utan att först göra en kreditupplysning.

Men det finns en lösning på detta moment 22. Det finns ingen anledning att begränsa dina valmöjligheter till att gälla en långivare åt gången när du istället kan välja bland flera lånebolag direkt. Skicka in en ansökan till en låneförmedling och få flera anbud med enbart en kreditupplysning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.