Låna med betalningsanmärkningar

Låna trots betalningsanmärkningar!

Känner du också att du har hamnat utanför systemet med din betalningsanmärkning? Du är inte ensam. 400.000 personer i Sverige upplever idag samma sak. De får inte låna, ansöka om Visakort eller få internetbank. De kan ha missat en faktura avseende 5kr eller 500.000kr. Man får en stämpel som kreditovärdig i 3 år ändå.

I Sverige bedöms din kreditvärdighet idag endast på vad du tjänade förra året. Hade du ingen inkomst då, så anses du inte kreditvärdig idag. Oavsett inkomst. Har du dessutom en betalningsanmärkning så är det kört.

Betalningsanmärkningen är inte längre ett hinder. Vi ser till att du får låna trots din betalningsanmärkning. Vi lanserar ett helt nytt system som skrotar det gamla systemet med kreditupplysningar och föregående taxeringar.

Det enda vi begär av dig är ett kontoutdrag. Får du in tillräckligt mycket för att klara av dina räkningar? Betalar du de i tid? Har du pengar över? Ja, så enkelt är det. Din kreditvärdighet baseras på din faktiska betalningsförmåga och din vilja att betala tillbaka.

Säg hejdå till det gamla systemet där flera hamnar utanför systemet. Betalningsanmärkningar och kreditupplysningar är ett minne blott! Vi beviljar dig lånet, trots att andra säger nej.

Vad är en betalningsanmärkning?
En betalningsanmärkning utfärdas efter ett utslag hos Kronofogden. Kronofogden registrerar inga anmärkningar. Det gör kreditupplysningsföretagen. Det innebär en notering om att du har missat att betala en faktura i tid. Det säger ingenting om din betalningsförmåga. Bankerna kontrollerar dig mot kreditupplysningsföretagen. Har du en betalningsanmärkning blir det stopp direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.